Friend of Team67


 

DGB Nederland B.V.: Voor al het onderhoud aan uw glazenwas installaties

IBMO is gespecialiseerd in brandvertragende-, gas-, en waterdichte afdichtingen en doorvoeren.

Van Egmond Groep is een groep bedrijven, gericht op het leveren van goederen en diensten op het gebied van elektrotechniek en industriële automatisering.

Pneuman ontwerpt en fabriceert een grote variëteit aan besturingspanelen, zowel conventioneel als digitaal.

 

Pepperl+Fuchs is de partner die met u meedenkt om al uw automatiseringsvraagstukken op te lossen.

 

 

   
 
 
 
 
 
 
 
 

“VHS Ventilatie & Hoogwerksystemen BV biedt u, op het gebied van het huren van steigers en hoogwerkers, service en kwaliteit op hoog nivo.
Door de deelnemers van team67 wordt een prestatie neergezet van een even hoog nivo.
VHS wenst hen heel veel succes toe”

 

 
 
 

 

Carrier Airconditioning is wereldwijd marktleider op het gebied van technisch hoogwaardige verwarmings-, ventilatie- en airconditioningsystemen.
Carrier staat bekend om hun verwarmings-, ventilatie- en airconditioningsystemen. Ze zijn echter bewust van de klimaatveranderingen op de wereld, met één visie: ze willen een goed klimaat binnenshuis garanderen en daarbuiten; ons klimaat. Carrier neemt die belangrijke stap. Bij de Roparun worden er ook stappen gezet maar dan voor palliatieve zorg voor mensen met kanker. Net als ons klimaat, kunnen ook zij alle steun gebruiken.

 
 

 
 
 

 

 
 

Li-Tech Inregelservice B.V. is een onafhankelijk gespecialiseerd bedrijf dat al sinds 1997 op de inregelmarkt actief is met inregelen en beproeven van klimaatsystemen.
Li-Tech is een bedrijf dat betrokken is bij de maatschappij en meerdere goede doelen steunt. Wij vinden dit een mooi initiatief met een belangrijk doel en dragen hier graag ons steentje aan bij.