Bronze sponsors


Ambrava is exclusief importeur/distributeur van kwalitatief hoogwaardige Samsung warmtepompen, airconditioners en ventilatiesystemen in de Benelux.

 

 

Alphatron Security Systems is dé specialist en partner in camera-, toegangscontrole- en communicatiesystemen voor de beveiliging en observatie van ruimtelijke omgevingen, personen, gebouwen en industriële processen.

 

Als Sanitair Installatiebedrijf houdt Hoogendoorn zich bezig met het adviseren, ontwerpen en installeren van systemen voor watervoorziening, afvoertechniek, brandbeveiliging, legionellapreventie en sanitaire objecten.

 

VIB Netwerken is een full-service telecom installatiebedrijf. Wij ontwerpen en realiseren complete kabeltelevisie-, data en telecommunicatienetwerken, zorgcommunicatiesystemen en brandmeldinstallaties.

Cable Partners de leverancier van (DYNAMIC) elektriciteitskabel en toebehoren voor de B2B markt.

 

 

Elke dag wordt er door een ploeg mensen met een indrukwekkende staat van dienst (tot meer dan 40 jaar) naar gestreefd om gedegen werk af te leveren. Bescheiden naar buiten, maar wel eer in je werk hebben, samen met de opdrachtgever vakwerk afleveren. GIB werkt met kwaliteitsproducten van onder andere Armacell en Rockwool.

 

ICreative helpt grote organisaties en multinationals met het automatiseren van het Purchase-to-Pay proces en het automatisch verwerken van inkomende en uitgaande (digitale) facturen.

 

 

Eurostrut is een technische handelsonderneming die gespecialiseerd is in de levering van montage en bevestigingsmaterialen aan en voor de elektrotechnische,
werktuigbouwkundige, HVAC en sprinkler installateurs.
Reden van ondersteunen:
Wij als Eurostrut zijn maatschappelijk erg betrokken bij het welzijn van mensen in het algemeen.
Daarom steunen wij de Roparun van harte en juichen dit initiatief erg toe.
Wij wensen het Ropateam Croonwolter&dros 2017 heel veel succes toe en hopen op een mooi eindresultaat.

 

 
   

MBB Twente houdt zich bezig met het ontwerpen, aanleggen en inspecteren van bliksemafleiderinstallaties / aardingssystemen / overspanningsbeveiliging en potentiaalvereffening.

 

 

 

Gelders Brandweringsbedrijf is actief op het gebied van het verbeteren van de brandveiligheid van gebouwen betreffende afwerking van installaties door wanden en vloeren alsmede hittebestendigheid van draagconstructies.
Met haar medewerkers draagt GBB bij aan een veilig woon- en werkklimaat. Die maatschappelijke verantwoordelijkheid draagt GBB ook uit door het ondersteunen van initiatieven die gericht zijn op verbetering van het leefklimaat. Roparun past naadloos in die ondersteuning en GBB wenst organisatoren en lopers van Croonwolter&dros dan ook alle succes in zowel sportief als ook in fondsenwervend opzicht.

 

 

 
 Oosterberg

 
 

 
 

IDB Groep bedient al 30 jaar vanuit expertise op ICT-gebied haar relaties met diensten, producten, zelfontwikkelde software en oplossingen voor efficiëntere en effectievere bedrijfsprocessen.
Een van onze relaties is Croonwolter&dros. Naast samenwerking op zakelijk vlak sponsoren we Croonwolter&dros en Team67 in het bijzonder van harte voor de Roparun 2017. Wij wensen het team veel succes toe bij de sportieve prestatie en hopen uiteraard op een prachtig eindbedrag voor de Roparun. Samen leven toevoegen aan de dagen van mensen met kanker!

  

 
 

Doeschot bv in Alkmaar is gespecialiseerd in tunnelbrandblussystemen en kaasbehandelingsmachines.
Beide productgroepen innoveren, bouwen en plaatsen we zelf. Oftewel: van ontwerp tot after sales in een hand.
Voor Croonwolter&dros levert Doeschot de blusposten voor autotunnels. Al jaren werken wij intensief samen om een mooi resultaat neer te zetten. Wij steunen hen in de strijd tegen kanker en hebben respect voor de wijze waarop ze dat doen: van Parijs naar Rotterdam hardlopen.

 

 

 

 
 

 
 Dutchclamp logo pms_vector

 
 

 
 

Reichle & De-Massari
R&M, een Zwitsers familiebedrijf, levert slimme en betrouwbare geïntegreerde communicatie-infrastructuur oplossingen die aansluiten op het bedrijfsproces van de klant.
De ROPA run is een uitgelezen kans, om als partners, iets te kunnen betekenen voor de mensen in strijd tegen kanker